Work

Consoleskins

Sticker designs voor zowel bedrijven als particuleren.

Klant

Consoleskins

Werkzaamheden

Identiteit, Drukwerk, Social Media

De afgelopen 3 jaar heb ik alle vormgeving voor het merk Consoleskins opgepakt. Ik heb de kans gekregen om insteekkaarten en skins te ontwerpen voor bijna alle voetbalclubs in de Eredivisie. Daarnaast heb ik mij bezig gehouden met video, social media, drukwerk en de identiteit van Consoleskins. De website heb ik niet vormgegeven.

Ontwerpen van de skins

Consoleskins produceert stickers die bevestigd worden op de consoles en controllers van de PlayStation, Xbox en Nintendo. Gamers kunnen deze stickers bevestigen ter versiering van hun gaming console. Consoleskins heeft een groot assortiment dat online via de website verkocht wordt. Naast de webshop van Consoleskins worden de skins ook verkocht in de fanshops en in de Dreamland vestigingen en op Bol.com.

Skins voor bedrijven

Veel jongeren zijn fan van de voetbalclub uit hun regio. Eredivisie en (Belgische) Jupiler League clubs hebben de kans gegrepen om een console skin te laten ontwerpen. Doordat de skins in de fanshops verkocht worden is er ook bij elke skin een Insteekkaart ontworpen.

Bestsellers

De skins die in webshop verkocht worden bestaan uit toffe patronen en illustraties die de console een echt gamer gevoel geeft. De skins worden gekocht door jong en oud.

Promotie video

Ter promotie van de Consolekins webshop heb ik een video gemaakt waarin het assortiment uitgelicht wordt. De video is gericht op de grootste doelgroep: jongeren.

Vorig Project
Volgend Project
Let’s work together!