Work

Inspiratie Platform

Een Instagram based inspiratie platform voor Webdesign en UI/UX design.

Klant

Personal project

Werkzaamheden

Branding, Identiteit, Beheer

In 2016 kreeg ik steeds meer behoefte aan online inspiratie, en het liefste op mijn smartphone. Ik was al jaren actief op Instagram en volgde vooral vrienden en kennissen. Er waren niet veel inspiratie accounts te vinden. Ik ben de uitdaging aan gegaan en ben zelf een account gestart dat mijzelf en andere ontwerpers kan inspireren op het gebied van webdesign.

Start van welovedaily

Al snel na het ontstaan van welovewebdesign kwam ik op het idee om ook inspiratie te leveren op het gebied van branding en illustratie. Voor de verschillende pagina's heb ik een overkoepelende naam bedacht: welovedaily. Op de pagina's wordt werk geplaatst van over heel de wereld met de volledige credits naar de ontwerper.

welovewebdesign

Host: Dennis Snellenberg

welovebranding

Host: Lucas Glaap

weloveillustration

Host: Noor Geluk

weloveanimations

Host: Dennis Snellenberg

Welove App

Om één van mijn toekomstplannen met welovedaily te visualiseren heb ik een prototype gemaakt in Principle. Zo zou de welove app er uit kunnen zien voor je dagelijkse dosis inspiratie.

Design Challenges

Naast inspiratie kwam ik op het idee om design challenges te organiseren zodat deelnemers hun visuele skills konden verbeteren. De challenges zijn een groot succes met meer dan 50 deelnemers per challenge.

Vorig Project
Volgend Project
Let’s work together!